Co-creatie?

fef

De wereld om ons heen verandert snel en ook de manier waarop wij met elkaar communiceren. Over 5 of 10 jaar ziet alles er weer heel anders uit. Om in te spelen op deze veranderingen, is het belangrijk om deze ontwikkelingen te omarmen. Werken vanuit co-creatie versterkt elkaars inzichten. Zo ontstaat de overtuiging om keuzes te maken in de snel veranderende wereld van communicatie.

Co-creatie is een vorm van samenwerking, waarbij alle deelnemers invloed hebben op het proces en het resultaat van dit proces, zoals een plan, advies of een product. Kenmerken van co-creatie zijn o.a dialoog, gelijkgestemde, enthousiasme, daadkracht en focus op resultaat.

Voorwaarden voor succesvolle co-creatie zijn gelijkwaardigheid van de deelnemers – zij zijn dus ‘peers’ –, wederkerigheid, openheid en vertrouwen. Aan deze voorwaarden wordt het best voldaan in een gestructureerd maar creatief proces onder begeleiding van een procescoach. Hierbij wordt optimaal gebruik gemaakt van de kennis en ervaring van de klant, er vindt meer verdieping plaats en komt men sneller tot de kern. Hierdoor is het mogelijk een creatieve, overtuigende en eerlijke boodschap uit te dragen aan de doelgroep.

Buro Peer combineert co-creatie met het ‘nieuwe werken’. Buro Peer maakt gebruik van technologie waardoor de klant live richting kan geven aan de grafische en beeldende uitwerking van campagnes op tijden en locaties die de klant en medewerkers het beste schikt.

Co-creatie volgens de filosofie van Buro Peer levert daardoor een creatiever en overtuigender resultaat op. Het kost Buro Peer en opdrachtgever minder tijd en toch is zijn/haar betrokkenheid groter. De klant van de toekomst kan en wil niet meer zonder co-creatie. Het geeft energie, inspireert en maakt de ambities van buro en klant versneld waar.

Buro Peer is uw co-creatiepartner in video, innovatie en creatieve communicatie.

Het full-servicepakket van Buro Peer heeft één doel: uw communicatie en te voorzien van consistentie en kracht d.m.v video’s en sociale media.

Onze missie: het creëren van toegevoegde waarde d.m.v door ons werk.

Naast onze gedegen aanpak biedt Buro Peer de volgende specialistische diensten:

– Productie en vormgeving van video’s voor tv, pc, tablet, smartphone etc.
– Storytelling d.m.v. video voor e-learning, interne en externe communicatie.
– Info-graphics d.m.v. video voor presentatie, campagnes en pitche’s
– Creatieve campagne-ontwikkeling op basis van de laatste technologie.
– Het meetbaar maken van uw campagnes, bijsturing en verdere timing daarvan.
– Ontwikkeling van websites en apps voor sociale mediacampagnes.
– Opname en uitzending van o.a. concerten, congressen en bijeenkomsten.

Wilt u gebruik maken van de diensten van Buro Peer of wilt u meer informatie, bel gewoon even: T: (0)6 2006 7070 of stuur een mailtje.