Peer 2 Peer?

jj

Een peer2peer-structuur is een uitwisselingsnetwerk waarin de aangesloten computers, tablets of mobiele telefoons gelijkwaardig zijn en diensten aan elkaar kunnen aanbieden. Het woord komt van het Engelse peer, dat ‘gelijke’ betekent. Vanuit deze peer2peer-structuur werken we gezamenlijk met onze collega’s en opdrachtgevers aan vernieuwende creatieve oplossingen in dit uitdagende digitale tijdperk.

Buro Peer hecht sterk aan een eerlijke en open bedrijfscultuur, waarin zowel goede ideeën als kritiek welkom zijn en waarin grote waarde wordt gehecht aan een goede relatie en co-creatieschap met onze opdrachtgevers. Speels en vrij – maar altijd gericht op resultaat.

Co-creatie in een peer2peer-structuur geeft energie, inspireert en maakt ambities versneld waar. De combinatie van co-creatie en het ‘nieuwe werken’ maakt het verschil!

Het bedrijf van de toekomst wil niet zonder co-creatie.

Wilt u meer wilt weten over de diensten die Buro Peer biedt en de verschillende mogelijkheden, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dat kan via e-mail of telefoon: 020-7786971.

Wilt u gebruik maken van de diensten van Buro Peer of wilt u meer informatie, bel gewoon even naar:
T: (0)6 2006 7070 of stuur een mailtje.