Peer People

jj

Buro Peer is een toonaangevend, creatief innovatieburo in het hart van Amsterdam met uitdagende, toonaangevende klanten en ambitieuze collega’s. Buro Peer steekt veel tijd in R&D om onze klanten van de meest innovatieve en creatieve communicatietechnologieën te voorzien. Onze voorsprong in technologie en effectiviteit van campagnes wordt hiermee gewaarborgd. Zo trekken we met Buro Peer de leukste en uitdagende klussen aan en daarmee de meest getalenteerde ict-ers en creatievelingen.

Buro Peer is vooruitstrevend met het nieuwe werken. Wij hebben onze bedrijfsfilosofie onder andere gebaseerd op de zienswijze van Ricardo Semler – een gelijkwaardige peer2peer-structuur waarbij wij enkel afrekenen op basis van kwaliteit en deadlines. Bekijk zijn inspirerende zienswijze in de documentaire ‘De kapitale kracht van geluk’.

Naast de inzet van onze collega’s bij Buro Peer bemiddelen wij de beste creatieve en technologiespecialisten aan ons netwerk van klanten. Peer People zijn gemotiveerde en vakbekwame (nieuwe) media- en communicatietalenten voor projecten en vacatures, aan zowel bureau- als adverteerderkant. Door een goed georganiseerd netwerk helpt Buro Peer u snel en slagvaardig aan tijdelijke en/of vaste medewerkers voor new business en het genereren van klanten voor uw dienst of product.

De kenmerken van Buro Peer-detachering zijn:
* Projectdetachering bij tijdelijke functies.
* Interessante uurtarieven.
* No cure no pay.
* Snelle voordracht.
* Netwerk van ruim 160 kandidaten.

Bent u op zoek naar ‘Peer People’ of wilt u deel uitmaken van ons netwerk? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u gebruik maken van de diensten van Buro Peer of wilt u meer informatie, bel gewoon even naar:
T: (0)6 2006 7070 of stuur een mailtje.